ILMOITTAUTUMINEN
Löytyikö sopiva ryhmä?- Ilmoittaudu mukaan!

Kaikkeen Flikun toimintaan ilmoittaudutaan HOIKA- jäsenrekisteriohjelman kautta.

1. Huoltaja rekisteröityy jäsenrekisterin käyttäjäksi. Järjestelmä antaa salasanan, käyttäjätunnuksena on sähköpostiosoitteesi.

2. Huoltaja kirjautuu palveluun ja lisää jokaisen toimintaan osallistuvan lapsen alikäyttäjäkseen "omat tiedot" osiosta. Muista täydentää huoltajan yhteystiedot myös lapsen tunnukselle.

3. Ilmoita lapsesi liikuntaryhmään kohdassa ILMOITTAUTUMINEN. Alasvetovalikosta löytyvät kaikki hallinnoimasi käyttäjät.

4. Paikka on vahvistunut, kun olet maksanut osallistumisen. Flikulla on käytössä PayTrailin verkkomaksupainikkeet. Ilmoittautuminen kirjautuu järjestelmään vasta kun osto on suoritettu onnistuneesti.

Fliku ei ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostilla. Mikäli ilmoittautumisen suhteen on ongelmia, voit lähettää sähköpostia osoitteella toimisto@fliku.fi.

ILMOITTAUTUMINEN ON SITOVA, EIKÄ HARJOITUSMAKSUJA HYVITETÄ!

Hoika on seuran ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri, jonka tietosuojakäytänteet on kerrottu Voimisteluliiton www-sivulla (https://www.voimistelu.fi/fi/Rekisteriseloste)

JÄSENREKISTERIIN

HUOM!

Ilmoittautumisen yhteydessä ei synny enää laskua, vaan harjoitusmaksu tulee maksaa Paytrailin tarjoamien maksupainikkeiden - ja tapojen kautta. Ilmoittautuminen kirjautuu järjestelmään kun maksu on suoritettu.