KESÄ 2022

Kaikkien aikojen liikunnallisin kesä on aivan nurkan takana!

EasySport päiväleirit

Koululaisille suunnatut liikunnalliset EasySport päiväleirit kesäkuussa viikoilla 23, 24,25 ja 31. Leirin aikana tutustutaan monipuolisesti eri lajeihin, ulkoillaan päivittäin, syödään lounasta sekä pidetään hauskaa kavereiden kanssa! Leirin ohjaajina toimivat seuramme koulutetut ammattivalmentajat.

 Leirille voivat tulla myös tulevat ekaluokkalaiset huoltajan harkinnan mukaisesti, leirillä pitää pystyä toimimaan itsenäisesti, vaikka toiminta onkin valvottua ja ohjattua.

Leiriviikon hinta on 75€. Leirin tukikohtana toimii Liikuntamylly, mutta vierailemme laajasti itä-helsingin alueen liikuntapaikoissa.

Leiri alkaa joka aamu klo 09.00 Liikuntamyllyn aulasta ja päättyy samaan paikkaan klo 15.00.

ILMOITTAUTUMINEN:

Vierumäen kilpatason kesäleiri

Kilpa- ja valmennusryhmien perinteinen kesäleiri Vierumäellä 26.-28.7.2022!


Ohjelma

Leirillä harjoitellaan kaksi kertaa päivän aikana telinesalissa ja lisäksi ryhmille on oheisliikuntaa sekä muuta mukavaa ohjelmaa aamusta iltaan saakka. Leirin tavoitteena on omien lajitaitojen vahvistaminen, sekä rento ja mukava yhdessäolo seurakavereiden kanssa.

Valmentajat/ Ohjaajat

Mine, Henri, Jasmin, Tiina, Terhi, Sini, Iia, Siiri + tarvittaessa apuvalmentajia.

Leirin hinta

250€/ voimistelija + mahdollisen yhteiskuljetuksen hinta. Leiri laskutetaan kahdessa erässä, ilmoittautumisen yhteydessä 100€/ varausmaksu ja myöhemmin leirin loppumaksu, kun kuljetusten kustannukset on selvillä. Mikäli yhteiskuljetus osoittautuu hankalaksi tai erityisen arvokkaaksi, suoritetaan kimppakyydit viime kesän tapaan ryhmien kesken.

Mikäli majoittuu omien huoltajien kanssa erillisessä majoituksessa ja osallistuu leirille päiväleirinä ilman täysihoitoa, leirin hinta on 120 €/ voimistelija.