Seuran ihmiset

Toiminnanjohtaja

Sini Mantila / toiminnanjohtaja@fliku.fi


Toiminnanjohtaja vastaa seuratoiminnan päivittäisestä  johtamisesta, kuten talous- ja laskutusasioista.

Seurakoordinaattori

Mine Sofuoglu / toimisto@fliku.fi


Seurakoordinaattori palvelee niin uusia kuin nykyisiä jäseniä monipuolisesti niin harraste kuin kilpatasolla ilmoittautumiseen ja oikean ryhmän löytymiseen liittyvissä asioissa. 


Hallitus


  • Puheenjohtaja / Kaisa Risu / puheenjohtaja@fliku.fi
  • Varapuheenjohtaja / Suvi Hanttu
  • Talous / Mari Matikka
  • Kilpatoiminta / Mine Sofuoglu

Hallituksen sihteerinä toimii Toiminnanjohtaja Sini Mantila.

Saat parhaiten yhteyden hallitukseen sähköpostitse osoitteeseen puheenjohtaja@fliku.fi 


Päävalmentajat


Päävalmentajat ovat kokeneita ja alalle koulutettuja liikunnan ja valmennuksen ammattilaisia jotka tekevät päätyönään töitä seurassamme. Päävalmentajat vastaavat ryhmän toiminnasta ,suunnittelusta ja tiedotuksesta kokonaisvaltaisesti apunaan muu valmennustiimi.


Valmentajat


Valmentajat toimivat valmennustiimin jäsenenä päävalmentajien rinnalla usein oman toimensa tai opiskeluiden ohessa. Valmentajat ovat suorittaneet joko liikunnanohjauksen ammattitutkinnon tai opiskelevat alalle, sekä lajin koulutuksia vähintään tasolle 1 saakka.

Valmentajan tehtävänä on harjoituksien päivittäinen toteuttaminen, ja toiminnan suunnitteluun osallistuminen yhdessä muun tiimin kanssa.


Apuvalmentajat


Apuvalmentajat ovat valmentajauransa alkutaipaleella ja kouluttautuvat oman mentorinsa rinnalla kohti valmentajan ammattia.

Apuavalmentajaksi palkataan esimerkiksi nuoria oman uransa päättäneitä voimistelijoita, joiden tietotaito ja lajituntemus on jo korkealla tasolla nuoresta iästä huolimatta. Apuohjaajaksi palkataan myös muiden lajien urheilijoita tai liikunnanohjauksesta kiinnostuneita henkilöitä