VAKUUTUS
Täältä löydät neuvoja vahinko tilanteessa.

Flikun vakuutusturva jäsenille uudistuu, Syyskautta koskevat vakuutustiedot päivittyvät tälle sivulle. Alla oleva ohjeistus koskee kevät- ja kesäkautta 2019.


  • Harrasteryhmien voimistelijat on vakuutettu OP-Pohjolan Jumppaturva vakuutuksella Voimisteluliiton kautta. Tapaturmavakuutus on voimassa harjoituksissa ja muissa seuran järjestämissä tilaisuuksissa. Lisätietoja seuran vakuutuksesta saat osoitteesta toimisto@fliku.fi.
  • Kilparyhmissä harjoittelevat on vakuutettu joko kilpailulisenssin kautta ( vakuutuksellinen kilpalisenssi) tai omalla henkilökohtaisella tapaturmavakuutuksella joka kattaa kilpaurheilussa, ja nimenomaan omassa lajissa tapahtuneet tapaturmat.

Kilpalisenssin Sporttiturvan tarkempaa tietoa löydät täältä.

Mitä jos vahinko käy?

  1. Hakeudu hoitoon KELA-korti mukanasi. OP:n lääkärikumppanit löydät täältä: https://vahinkoapu.op.fi/tapaturma/loukkasin-itseni-urheillessa.html
  2. Pohjola sairaalassa sinun ei tarvitse käyttää omaa rahaa, ja korvaushakemuksen tekeminen onnistuu sairaalan korvauspisteellä. Saat korvauspäätöksen saman tien.
  3. Muilla kumppanilääkäreillä maksa lääkärikulut ensin itse ja tee korvaushakemus OP:n verkkopalvelussa tai OP-mobiilissa. Tarvitset hakemuksen tekemiseen verkkopankkitunnukset ja tiedot korvattavista kuluista. Sinun ei tarvitse lähettää kuitteja tai muita asiakirjoja, mutta pidä ne tallessa puolen vuoden ajan- kysymme niitä tarvittaessa. Saat korvauspäätöksen postissa.
  4. Vakuutuksen numero on: 06-21857