Ilmoittautuminen

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä FLIKUN JÄSENREKISTERIN käyttäjäksi. Alaikäisen lapsen ilmoittaminen toimintaan tapahtuu luomalla ensin huoltajalle ylikäyttäjätunnus, jonka alikäyttäjäksi alaikäinen lapsi rekisteröidään. Jos olet jo kertaalleen rekisteröitynyt, älä rekisteröidy uudelleen, vaan pyydä apua toimistolta, mikäli et pääse kirjautumaan sisään tunnuksillasi.

Hoika on seuran ja Voimisteluliiton yhteinen rekisteri, jonka tietosuojakäytänteet on kerrottu Voimisteluliiton www-sivulla (https://www.voimistelu.fi/fi/Rekisteriseloste)

HUOM! Tarkistathan että linkki ohjaa sinut FLIKUn jäsenrekisteriin. Monet seurat käyttävät samaa järjestelmää ja toisinaan linkit ohjautuvat väärin. Voit valita oikean seuran "siirry tästä seuran valintaan" -linkin kautta kirjautumissivulla.

Fliku ei ota vastaan puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa numeroon 050 5732677 ma-to klo 12-15 tai lähettää sähköpostia osoitteella toimisto@fliku.fi