TANSSILLINEN VOIMISTELU

Tanssillinen voimistelu on ilmaisullista liikettä!

Tanssillinen voimistelu on tanssin ja voimistelun yhdistävä, suomalaiseen naisvoimisteluun pohjautuva laji, joka liikuttaa suurta joukkoa suomalaisia nuoria ja varttuneempiakin naisia. 

Tanssillisen voimistelun moni-ilmeisyys tarjoaa sekä harrastajille että ohjaajille runsaasti vaihtoehtoja ja haasteita. Lajia on mahdollisuus harrastaa kevyesti tai tavoitteellisemmin, ja harrastamisen lisäksi tarjolla on erilaisia mahdollisuuksia esiintymiseen ja kilpailemiseen.

Tämän lajin sielu ja sydän ovat keskustalähtöisyydessä ja liikkeen virtaavuudessa, joihin yhdistyvät liikunnan lisäksi rytmisyys, luovuus, esteettisyys ja ilmaisullisuus. Perusvoimistelutaidot muodostavat lajin pohjan, jonka lisäksi harjoitellaan oikeanlaista keskustaliikuntatekniikkaa ja liikkeiden ja hengityksen sitoutumista toisiinsa. Vartalotekniikan rinnalla harjoitetaan jalkatekniikkaa ja hyppyjä sekä erilaisia fyysisiä ominaisuuksia, kuten liikkuvuutta ja voimaa. Tanssillisen voimistelun ohjelmissa korostuu esiintyjien ilmaisullisuus ja ohjelman kokonaisvaltaisuus, joten tekniikan harjoittamisen ohella on tärkeää paneutua myös esiintymiseen erilaisin ilmaisu- ja luovan liikunnan harjoittein.

DANCEMIX TUNNIT KEVÄT 2023

ILMOITTAUTUMINEN

Syyskauden pituus on 15 harjoitusviikkoa, kevätkauden pituus on 17 harjoitusviikkoa. Harjoituksia ei lähtökohtaisesti järjestetä koulujen loma-aikoina eli syys- tai hiihtolomalla, sekä pyhäpäivinä jotka osuvat harjoitusten päälle.

  • Maanantaina 6-8v klo 18.00-18.45
  • Maanantaina 9-12v klo 18.45-19.30

Ilmoittautuminen syksyn ryhmiin tapahtuu "Harrasteryhmät" valikon kautta, oman ikäryhmän kohdalta!