Pidetäänkö yhdessä huolta urheilijoidesi monipuolisesta kehittymisestä?

Telinevoimisteluun pohjautuva harjoittelu on tehokas, hauska ja turvallinen oheisharjoittelumuoto eri lajien harrastajille.

Tunneillamme keskitytään erityisesti kehonhallinnan, keskivartalon ja liikkuvuuden kehittämiseen oikeilla suoritustekniikoilla ja urheilijan ikätaso huomioiden. Säännöllisen harjoittelun myötä lisääntyvä kehonhallinta ja koordinaatio siirtyy urheilijan lajitaitojen tueksi ja polttoaineeksi muille fyysisille ominaisuuksille.

Vahvistamalla kehoa monipuolisesti, urheilija suojaa itseään loukkaantumisilta ja yksipuoliselta rasitukselta.

Oheisharjoittelu sopii kaiken tasoisille urheilijoille. Tavoitteena ei ole oppia toinen toistaan hurjempia ja vaikeampia temppuja, vaan kehittää urheilijalle tärkeitä ominaisuuksia erilaisten omalla kehonpainolla tehtävien harjoitteiden kautta tehokkaasti ja turvallisesti.

Monet tunneillamme tehtävistä harjoitteista eivät vaadi kattavaa välineistöä, vaan harjoitteet on helposti siirrettävissä esimerkiksi osaksi alkulämmittelyä omaan toimintaympäristöön - tunneiltamme valmentaja saa siis kattavan ideapankin käyttöönsä! Junioreilla harjoitteluun sisällytetään esimerkiksi parkouria ja trampoliinia, jolloin ilo pysyy keskiössä vaikka focus onkin fyysisten ominaisuuksien kehittämisessä. Junnut hyötyvät myös haastetaulukoista, joissa on treeneistä tuttuja juttuja joita voi harjoitella kotona tai omassa lajitreenissä.

Tunnin ohjauksesta vastaa koulutetut valmentajamme, ja pyrimme ottamaan harjoituksessa mahdollisimman hyvin huomioon omat toiveenne ja tarpeenne oheisharjoitteluun liittyen.

Oheisharjoittelun hinnat (45-60min harjoitus)

10x harjoituspaketit:

 • 100€/kerta. Sisältää tilavuokran ja ohjaajan kustannukset. 

  Ryhmäkoko yhdelle tunnille max 20hlö.

  Mitä nuorempia osallistujat ovat ja varsinkin jos ryhmäkoko on iso, suosittelemme että mukana harjoituksessa on omia valmentajia/huoltajia lisäsilminä.

  Osallistujat eivät ole vakuutettuja Flikun tapaturmavakuutuksella.

  Järjestämme myös yksittäisiä harjoituksia, mutta suurin hyöty saavutetaan säännöllisellä harjoittelulla.

  Varataanko teille harjoituspaketti?

  Sini Mantila / toiminnanjohtaja@fliku.fi / puh. 0440599990