OHEISHARJOITTELU

Telinevoimistelu on parasta oheisharjoittelua!

Pidetäänkö yhdessä huolta urheilijoidesi monipuolisesta kehittymisestä?

Telinevoimisteluun pohjautuva harjoittelu on tehokas, hauska ja turvallinen oheisharjoittelumuoto eri lajien harrastajille.

Oheisharjoittelu kehittää urheilijan motoriikkaa laajasti, tunneillamme keskitytään erityisesti kehonhallinnan ja liikkuvuuden kehittämiseen oikeilla suoritustekniikoilla jonka myötä urheilijan nopeus, reaktiokyky ja voima vahvistuvat. Vahvistamalla kehoa monipuolisesti, urheilija suojaa itseään loukkaantumisilta ja rasitusvammoilta.

Oheisharjoittelu sopii kaiken tasoisille urheilijoille. Tavoitteena ei ole oppia toinen toistaan hurjempia ja vaikeampia temppuja, vaan kehittää urheilijalle tärkeitä ominaisuuksia erilaisten omalla kehonpainolla tehtävien harjoitteiden kautta tehokkaasti ja turvallisesti.

Monet tunneillamme tehtävistä harjoitteista eivät vaadi kattavaa välineistöä, vaan harjoitteet on helposti siirrettävissä esimerkiksi osaksi alkulämmittelyä omaan toimintaympäristöön - tunneiltamme valmentaja saa siis kattavan ideapankin käyttöönsä! Halutessanne voimme pitää harjoittelua myös omissa tiloissanne ( esimerkiksi jalkapallokentällä tai jäähallin lämmittelytilassa jne). 

Tunnin ohjauksesta vastaa koulutetut ammattivalmentajamme, ja pyrimme ottamaan harjoituksessa mahdollisimman hyvin huomioon omat toiveenne ja tarpeenne oheisharjoitteluun liittyen.


Hinnoittelumme on selkeä ja avoin, voit ostaa meiltä joko yhden harjoituskerran tai hyödyntää alennukset 5x (-10% tuntihinnasta) ja 10x (-20% tuntihinnasta) harjoittelupaketeista. 

Tuntiveloituksemme on 140€/h. Nuorille urheilijoille sopiva harjoituksen kesto on 60 minuuttia ja hieman vanhemmille, jotka tarvitsevat enemmän aikaa harjoitusten suorittamiseen suosittelemme 90 minuutin harjoitusta ( tuntihinta 140€* 1,5h = 210€). 

Suositeltu ryhmäkoko on 15 urheilijaa. Suurempikin määrä onnistuu, mutta tässä tilanteessa meidän on hyvä yhdessä pohtia, tarvitsisimmeko mukaan toisen ohjaajan meidän puolestamme.

5x- ja 10x harjoittelupaketeissa urheilijat on vakuutettu meidän puolestamme, sillä kurssin hinta sisältää myös seuran jäsenmaksun johon tapaturmavakuutus kuuluu. Yksittäisellä harjoituskerralla vakuutus ei ole voimassa.