Henkilökunta

Tutustu meidän työntekijöihin!

Mine

Takataskustani löytyy 15-vuoden kokemus telinevoimisteluvalmentajana. Pääosin vuosien ajan olen toiminut kilpavalmentajana ja nykyisin toimin seuramme NTV lajivastaavana.

Olen suorittanut Suomen Voimisteluliiton 3-tason valmentajakoulutuksen ja valmentajan ammattitutkinnon. Lisäksi olen 3-tason tuomari.

Toimin vuosia varhaiskasvatuksen parissa ennen siirtymistäni päätoimiseksi valmentajaksi Flikulle.

Miksi valmennan?

Tavoitteeni valmentajana on kasvattaa lapsia luoden heille terveellinen ja turvallinen ympäristö treeneissä.

Sini

Olen seuran Toiminnanjohtaja, mutta toimin lisäksi myös valmentajana. Minulla on oma valmennusryhmäni, mutta pyrin kauden aikana vierailemaan kaikissa ryhmissä ja tarjoamaan näin kokemustani koko seuran käyttöön.

Olen valmentanut lapsia ja nuoria vuodesta 2004 alkaen, sekä Telinevoimistelun, TeamGymin että myös muidenkin lajien parissa.

Koulutukseltani olen Liikunnanohjaaja ja suorittanut Suomen Voimisteluliiton koulutuspolun aina valmentajan ammattitutkintoon saakka.

Miksi valmennan?

Jasmin

Laura

Tiina

Lara

Noora

Mari

Siiri

Iia

Iida

Henri

Olen valmentanut Flikussa jo vuosia Freegym ryhmiä oman päivätyöni ohella. Oma lajitaustani on Judossa, jossa kilpailin em tasolla, sekä jalkapallossa. Nautin valmentamisesta suunnattomasti ja jos aikaa arjessa vain riittäisi, valmentaisin enemmän. Valmennan tällä hetkellä 2 kertaa viikossa Freegym tunteja. 


Miksi valmennan?

Parasta on lasten positiivisuus ja halu oppia. Siitä saa järjettömästi itsekin voimaa ja iloa.