Henkilökunta

Tutustu meidän työntekijöihin!

Mine

Takataskustani löytyy yli 15-vuoden kokemus telinevoimisteluvalmentajana. Nykyisin toimin seuramme kilpapuolen valmennuspäällikkönä, sekä valmennan telinevoimistelun K1 ryhmää.

Olen suorittanut Suomen Voimisteluliiton 3-tason valmentajakoulutuksen ja valmentajan ammattitutkinnon. Parhaillani suoritan valmennuksen erikoisammattitutkintoa Vierumäellä. Lisäksi olen 3-tason tuomari.

Toimin vuosia varhaiskasvatuksen parissa ennen siirtymistäni päätoimiseksi valmentajaksi Flikulle.

Miksi valmennan?

Tavoitteeni valmentajana on kasvattaa lapsia luoden heille terveellinen ja turvallinen ympäristö treeneissä.

Tiina

Toimin Flikussa TeamGymin lajivastaavana ja valmentajana. Lisäksi tuon osaamistani myös seuran harrastevoimistelijoiden käyttöön.

Olen valmentanut seurassa 10-vuoden ajan samalla kouluttautuen liiton valmentaja-polulla. 

Miksi valmennan?

Lastan halu oppia ja harjoitella on mahtavaa seurattavaa!

Jasmin

Olen toiminut voimistelu ohjaajana/valmentajana pian 12-vuotta. Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja Voimisteluliiton lajikoulutusten lisäksi täydentänyt osaamistani mm ravintovalmennuksen puolelta.

Oma voimistelutaustani on telinevoimistelun ja teamgymin parista, joiden jälkeen olen harrastanut aktiivista kilpaurheilua aina näihin vuosiin saakka. Valmennustyön lisäksi toimin personal trainerina @powercenterkerava lla, tervetuloa treenaamaan!

Miksi valmennan?

Lapsien kehittymisen seuraaminen on upeaa.

Laura

Toimin Flikussa harrastepuolen koordinaattorina ja lisäksi TeamGym joukkuiden valmentajana.

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja oma monivuotinen lajitaustani on joukkuevoimistelun puolelta. Voimisteluliiton koulutuspolulla olen siirtymässä II-tason kouluttautumiseen. Haluan tuoda laajaa perusvoimisteluosaamistani seuran kilpavoimistelijoiden hyödyksi.

Miksi valmennan?

Valmentaminen on lähellä sydäntäni. Lasten kohtaaminen ja yhteinen ilo ovat parhaat puolet työssäni.

Noora

Olen Noora Sipilä ja valmennan Helsinki Unifiediä. Unified on Flikun ja HGK:n yhteinen edustusjoukkue.

Olen valmentanut TeamGymiä 7 vuotta ja omaa lajitaustaa voimistelusta on ennen sitä 13 vuotta. Olen koulutukseltani liikunnanohjaaja ja teen muitakin töitä liikunta-alalla. 

Miksi valmennan?

Valmentaminen on palkitsevaa. Jokaisesta valmennettavasta tulee tärkeä ja on hieno nähdä kun voimistelija kehittyy sekä lajissa, että ihmisenä. Myös omaa kehitystä ja osaamista on kiva päästä valmentamisen kautta arvioimaan ja huomaamaan.

Mari V.

Olen ollut Flikun toiminnassa mukana seuran alkuvuosista lähtien, ensin itse voimistelijana ja sittemmin valmentajana ja tuomarina. Minulle on kertynyt yli 20 vuoden kokemus telinevoimisteluvalmentajana.

Ammatiltani olen varhaiskasvatuksen opettaja ja olen suorittanut lukuisia kasvatus- ja liikunta-alan koulutuksia ja kursseja.

Miksi valmennan?

Viihdyn lasten parissa ja parasta valmentamisessa on mielestäni nähdä lasten liikunnan riemu, oppimisen halu ja onnistumisen ilo!

Lara

Flikussa valmennan sekä TeamGymin puolella, että harrastepuolen parissa. Aloitin ohjaamaan pieniä voimistelijoita jo 11-vuotiaana, josta lähtien valmentaminen on kiinnostanut.

Olen itse harrastanut voimistelua monia vuosia niin TeamGymin sekä joukkue- ja telinevoimistelun parissa. Olen suorittanut Voimisteluliiton I-tason koulutuksen ja toimin seuran TG tuomarina.

Miksi valmennan?

Omien voimisteluvuosien aikana ilo valmennukseen syttyi ja lapsien onnistumiset palkitsevat jatkamaan aina vain eteenpäin.

Siiri

Aloitin Flikun riveissä valmentamisen 2-vuotta sitten. Valmennuskokemusta minulta löytyy jo entuudestaan, sekä lajitaustaa lähes 10 vuotta telinevoimistelusta ja 5 vuotta teamgymin puolelta. Valmentamisen ohella opiskelen fysioterapeutiksi.

 

Valmentaminen on pitkään ollut intohimoni ja haluankin kehittyä siinä jatkuvasti kouluttautumalla lisää. Haluan myös antaa jokaiselle lapselle mahdollisuuden kehittyä omaan huippuunsa turvallisessa ja positiivisessa ympäristössä.


Miksi valmennan?

On parasta olla mukana seuraamassa lasten kehitystä ja kehittyä samalla itse. Yhdessä koetut onnistumisen tunteet ovat ainutlaatuisia.

Henri

Olen valmentanut Flikussa jo vuosia Freegym ryhmiä oman päivätyöni ohella. Oma lajitaustani on Judossa, jossa kilpailin em-tasolla, sekä jalkapallossa. Nautin valmentamisesta suunnattomasti ja jos aikaa arjessa vain riittäisi, valmentaisin enemmän. Valmennan tällä hetkellä 2 kertaa viikossa Freegym tunteja. 


Miksi valmennan?

Liikunnallinen elämäntapa on lähellä sydäntä ja valmentaminen tuo hyvää tasapainoa kiireiseen arkeen.


Sini

Olen seuran Toiminnanjohtaja, mutta vapaa-ajallani toimin myös valmentajana. Minulla on oma valmennusryhmäni, mutta pyrin kauden aikana vierailemaan kaikissa ryhmissä ja tarjoamaan näin kokemustani koko seuran käyttöön.

Olen valmentanut vuodesta 2004 alkaen, sekä telinevoimistelun, TeamGymin että myös muidenkin lajien parissa.

Koulutukseltani olen liikunnanohjaaja ja suorittanut Suomen Voimisteluliiton koulutuspolun aina valmentajan ammattitutkintoon saakka.

Miksi valmennan?

Valmentaminen on kasvattamista ja on hienoa kulkea matkassa mukana parhaimmillaan aina aikuisuuteen saakka. Jos vielä vuosienkin päästä iloisesti moikataan, tietää tehneensä jotakin merkittävää! Tavoitteeni onkin että nuori viihtyy, kokee olonsa turvalliseksi ja jatkaa harrastuksensa parissa mahdollisimman pitkään.

Iia

Olen voimistelu urani loputtua siirtynyt valmentajaksi. Oma lajitaustani löytyy sekä NTV, että TG puolelta. Valmennan parhaillaan Flikussa telinevoimistelun K2 ryhmää, sekä Hattaroita. Lisäksi olen mukana harrastepuolen valmennusryhmissä. Osallistun parhaillaan voimisteluliiton 2 tason koulutukseen ja toimin myös telinevoimistelun tuomarina omistaen TK2 kortin.  


Jenna

Voimistelen itse Flikun ja HGK:n yhdistetyssä edustusjoukkueessa, ja olen myös mukana TeamGymin maajoukkuetoiminnassa. Valmentamisen aloitin keväällä 2022, mutta lasten kanssa olen tehnyt töitä monta vuotta. Toimin seuran TG tuomarina. 


 Miksi valmennan?

Tykkään valmentamisesta, koska siinä yhdistyy voimistelu, lapset ja johtaminen. Oman lajitaustan myötä valmentaminen tuntuu luonnolliselta, ja voimistelun näkeminen eri näkökulmasta tuo kivaa vaihtelua omaan jumppa-arkeen.

Maia

Aloitin itse voimistelun reilu 10 vuotta sitten, ja tällä hetkellä harrastan TeamGymiä maajoukkuetasolla. Oman treenaamisen ohella valmennan seuran TeamGym-kilpajoukkueita.

Miksi valmennan?

TeamGym ja lasten kanssa työskentely on lähellä sydäntä, ja valmentamisessa yhdistyy nämä molemmat. Valmentamien tuo erilaista perspektiiviä jumppa-arkeen. On ihanaa nähdä lasten oppivan, kehittyvän ja pitävän hauskaa.

Peppi

Harrastan TeamGymiä maajoukkuetasolla ja oman treenaamisen ohella aloitin valmentamaan seuran TeamGym-kilpajoukkueita, sekä harrastepuolen valmennusryhmiä. 

Miksi valmennan?

Valmentaminen tuo ihanaa tasapainoa omaan jumppa-arkeen. 

Aava

Valmennan seuran TG puolella, sekä harrasteryhmiä. Suoritan parhaillaan Voimisteluliiton koulutuksia tasolla 1 ja toimin seuran TG tuomarina.

Miksi valmennan?

Lasten ilo ja onnistumiset motivoivat valmentamaan. 

Mia

Minulta löytyy oma pitkä lajitausta tanssin ja telinevoimistelun parista. Tanssilajit joita olen tanssinut ovat mm showtanssi, hiphop ja cheertanssi. Telinevoimistelua olen harrastanut kilpatasolla kahdeksan vuotta.

Valmennan kouluni ohella tanssillistavoimistelua ja muitakin seuramme harrasteryhmiä.

Olen käynyt voimisteluohjaajan starttikoulutuksen sekä olen suorittanut ntv 1-tason tuomari koulutuksen.

Miksi valmennan?

Haluan auttaa lapsia kehittymään liikunnassa monipuolisesti. Parasta valmentamisessa on nähdä lasten onnistumiset ja siitä iloitseminen yhdessä.

Ooda

Oma lajitaustani löytyy NTV puolelta ja olen vastikään siirtynyt treenaamaan TG tä. Aloitin apuvalmentajana K3 ryhmässä vuonna 2022 ja olen innokas oppimaan lisää päävalmentajien rinnalla. Olen TK1 tason tuomari. 

Miksi valmennan?

Valmentajana saa nähdä taidon oppimista eri näkökulmasta ja se avaa omiakin silmiä voimistelijana. 

Alisa

Lopetettuani oman voimistelu urani päädyin apuvalmentajaksi pienille esikilparyhmäläisille. Tykkään valmentaa ja opettaa taitoja pienemmille. Olen TK1 tuomari ja käyn parhaillaan voimisteluliiton tason 1 koulutuspolkua.

Miksi valmennan?

Haluan kehittyä valmentajana. Valmentaminen on kivaa.

Aino

Olen Aino ja toimin seurassa apuvalmentajan roolissa. Lisäksi toimin seuran NTV TK1 tuomarina. 

Miksi valmennan?

Flikussa on kiva yhteishenki ja tykkään lapsista.