ILMOITTAUTUMINEN

Löytyikö sopiva ryhmä?- Ilmoittaudu mukaan!

Ilmoittautuminen

Ryhmiin ilmoitautudutaan suoraan harrastekalenterin kautta, eli samalta sivulta josta löytyy ryhmien aikataulut.

Emme ota vastaan ilmoittautumisia puhelimitse tai sähköpostilla, vaan kaikkeen Flikun toimintaan ilmoittaudutaan MyClub jäsenrekisteriohjelman kautta. Näet alta kätevät video- ohjeet ilmoittautumisen tekemistä varten.

Voit tutustua MyClubin tarkempiin käyttöohjeisiin täällä.

Ilmoittautumisen peruminen

Ilmoittautuminen on sitova eikä kesken kauden lopettaville hyvitetä harjoitusmaksuja. Ryhmää voi käydä kokeilemassa 1 kerran ilman ilmoittautumista, mutta tällöin tulee huomioida että ryhmä saattaa täyttyä, eikä vapaita paikkoja välttämättä enää olekaan ilmoittautumishetkellä. Kokeilemaan tulevien voimistelijoiden tulee myös huomioida, ettei seuran tapaturmavakuutus ole voimassa kokeilukerralla. Kun lasku muodostuu, ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voida perua. Ethän siis ilmoittaudu mikäli et ole varma osallistumisestasi!

Harjoitusmaksua hyvitetään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan yli 2 viikon poissaoloissa

Liikuntamyllyn kulkukortit

Liikuntamyllyn kulunvalvonnan vuoksi jokaisella harjoittelijalla tulee olla oma henkilökohtainen kulkukortti., Kortin hinta on 4€ ja se lunastetaan Liikuntamyllyn valvomosta. Seura lataa kortille kulkuoikeudet omien harjoitusten ajaksi. Mikäli sinulta löytyy jo kortti jostakin Liikuntaviraston toimipisteestä, kulkuoikeudet voidaan ladata tälle kortille.

ILMOITTAUTUMAAN