Ilmoittautuminen


Näet ryhmien paikkatilanteen harrastetoiminnan etusivulta!

 

HUOM! Tarkistathan että linkki ohjaa sinut FLIKUn jäsenrekisteriin. Monet seurat käyttävät samaa järjestelmää ja toisinaan linkit ohjautuvat väärin. Voit valita oikean seuran "siirry tästä seuran valintaan" linkin kautta.
 

Ilmoittautuminen aloitetaan rekisteröitymällä FLIKUN JÄSENREKISTERIN käyttäjäksi. Jos olet jo kertaalleen rekisteröitynyt, älä rekisteröidy uudelleen! 


Fliku ei ota vastaan puhelin- tai sähköposti-ilmoittautumisia. Jos tarvitset apua rekisteröitymisessä tai ilmoittautumisessa, voit soittaa numeroon 050 5732677 ma-to klo 12-15  tai lähettää sähköpostia osoitteella toimisto@fliku.fi

KOHTA 1 - KÄYTTÄJÄKSI REKISTERÖITYMINEN

Pääset rekisteröitymään tästä linkistä

KOHTA 2 - RYHMIIN ILMOITTAUTUMINEN

Ilmoittautuessasi kirjaudut jäsenrekisteriin laittamalla käyttäjätunnukseksi oman sähköpostiosoitteesi ja salasanasi (olet saanut sähköpostiisi salasanan). Tämän jälkeen ohjelma neuvoo, miten ryhmiin ilmoittaudutaan. Ohjeita on noudatettava tarkasti, jotta ilmoittautuminen onnistuu. Ryhmiin ei voi ilmoittautua ennen kuin on rekisteröitynyt käyttäjäksi.

Huom! Ilmoittautumisesi on vastaanotettu vasta, kun olet luonut ja hyväksynyt laskun. Tarkista ilmoittautumisen jälkeen, että olet saanut sähköpostin, missä ilmoittautumisesi varmistetaan.

Kulkukortti Liikuntamyllyyn
 

Liikuntamyllyn kulunvalvontajärjestelmän vuoksi jokaisen tulee itse hankkia hallin kassalta muovinen kortti, johon seura lataa kulkuoikeudet halliin tuntien ajankohtina. Kortin hinta on 4. Mikäli sinulta löytyy jo vastaava kortti jostain toisesta Liikuntaviraston toimipisteestä, sinun ei tarvitse hankkia uutta korttia, vaan kulkuoikeudet ladataan olemassa olevalle kortille. Korttia ostaessasi mainiset oman nimesi ja seuran nimi (Fliku-82). Osallistujatiedot päivittyvät järjestelmiin muutaman päivän viiveellä, joten mikäli tietojasi ei vielä ostohetkellä löydy, voit pyytää kassalta kertakäyttöisen kulkukortin, jolla pääset jumppaan.

HUOM! kortti ei oikeuta Liikuntamyllyn palveluiden yleiseen käyttöön!

Samalle kortille voidaan ladata myös muita Liikuntaviraston tuotteita, kuten uimahallien sarjakortit.