HINNASTO

HINNASTO 

Harjoitusmaksun lisäksi jokaisen jäsenen on maksettava vuosittainen jäsenmaksu 25€.

Babyjumbba 1-3v

Syys tai kevätkauden harjoitukset 15x. Maksu veloitetaan vain osallistuvasta lapsesta.

150€

Temppujumppa 3-4v

Syys tai kevätkauden harjoitukset 15x

150€

Harjoitukset 1x/viikossa

Syyskausi 15x, kevätkausi 16x

200/220€

Harjoitukset 2x/viikossa

Syyskausi 30x, kevätkausi 32x

350/380€

Harjoitukset 3x/viikossa

Syyskausi 45x/ kevätkausi 48x

470/510€

Kilpa- ja harrastevoimistelun ehdot

ILMOITTAUTUMINEN

Jokainen jäsen rekisteröityy ja ilmoittauttuu toimintaan Flikun MyClub rekisterin kautta sekä vastaa tietojen oikeellisuudesta. Jäsen huolehtii itse muuttuvien yhteystietojen päivittämisestä omaan profiiliinsa. Ilmoittautuessaan jäsen sitoutuu noudattamaan näitä alla olevia harrastamiseen liittyviä ehtoja. 


ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN

Ilmoittautuminen on sitova eikä kesken kauden (syys tai kevätkausi) lopettaville hyvitetä tai palauteta harjoitusmaksuja. 

Uudet jäsenet

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia, huomaathan että paikan käyttämättä jättäminen ei ole asianmukainen eikä hyväksyttävä peruutus. Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 25 euron suuruisen kokeilu- ja käsittelymaksun. Mikäli peruutus tapahtuu laskun erääntymisen jälkeen, asiakas vastaa mahdollisesti aiheituneista perintä- ja muistutuskustannuksista.

Nykyiset jäsenet

Kevätkauden jälkeen liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan uudestaan tulevaa kautta varten.

Kilpa/valmennusryhmäläiset sitoutuvat kaudeksi ( joko kevät tai syyskausi) kerrallaan, eikä kesken kauden lopettaville hyvitetä tai palauteta kuluvan kauden maksuja. Maksuvelvollisuus säilyy kauden loppuun.


HYVITYKSET

Harjoitusmaksusta saa hyvityksen loukkaantumisen tai sairauden aiheuttaman yli 3 viikon mittaisen sairasloman ajaksi, mikäli voimistelija ei käy harjoituksissa lainkaan. Omavastuuaika on 2 viikkoa. Hyvitystä ei saa, mikäli voimistelija osallistuu ryhmän harjoitteluun ja saa näin ollen valmennusta esimerkiksi henkilökohtaisen harjoitusohjelman muodossa.

Mikäli harjoituksia ei voida järjestää seurasta riippumattomista syistä kausimaksua ei hyvitetä tai palauteta, mutta seura pyrkii järjestämään tilalle korvaavaa toimintaa. Seurasta riippumattomia syitä voivat olla esimerkiksi harjoitusvuorojen peruuntuminen tapahtumien vuoksi, tai muu harjoitustiloja koskeva sulkutila.


ILMOITTAUTUMINEN KESKEN KAUDEN?

Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden. Hinnassa hyvitetään käyttämättä jääneet kerrat. Hyvityksen saat olemalla yhteydessä sähköpostitse toiminnanjohtaja@fliku.fi.


VAKUUTUS

Seura on vakuuttanut harrastajansa tapaturmavakuutuksella.

Kilpa/valmennusryhmäläiset ostavat lisenssin jossa on mukana vakuutus mikäli henkilöllä ei ole omaa tapaturmavakuutusta.

HUOM! 

Laskutuksemme seurantaa hoitaa Visma Financial Solutions, joten on tärkeää että maksatte laskun eräpäivään mennessä jotta vältytte ylimääräisiltä kuluilta. Mikäli laskun suhteen on epäselvyyksiä, teidän tulee olla yhteydessä ENNEN laskun eräpäivää jotta laskuun on mahdollista tehdä muutoksia.

 KILPA- & VALMENNUSRYHMIEN MAKSUT

Kilpa- ja valmennusryhmien maksut laskutetaan 11 kuukaudelta vuodessa, heinäkuussa ei laskuteta harjoitusmaksua huolimatta siitä harjoitteleeko ryhmä myös heinäkuussa. 

Maksu sisältää harjoituskerrat ja niiden keston valmentajan arvion mukaisesti. Muut ryhmän toimintaan liittyvät kulut laskutetaan erikseen, tutustuthan kuluihin rullaamalla sivua alemmas.

Harjoitukset 2 x 60-90min /vko


95€/kk

Harjoitukset 3 x 90-120min /vko


130€/kk

Harjoitukset 4 x 2-3h/vko


155€/kk

Harjoitukset 5 x 2-3h/vko


170€/kk

Harjoitukset 6 x 3-4h/vko


185€/kk

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijoiden kokonaiskustannukset koostuvat seuraavista asioista:

  • Seuran harjoitusmaksut hinnaston mukaisesti.
  • Oheisharjoittelun kustannukset ( esimerkiksi tanssi/baletti tai juoksukoulut)
  • Jäsenmaksu 25 euroa vuodessa
  • Voimisteluasut (noin 20-100 euroa/kpl)
  • Varusteet ja tarvikkeet ( muutamia kymmeniä euroja)
  • Lisenssi vakuutuksella tai ilman, riippuen omasta vakuutusturvasta. Tutustu lisenssiin täältä.
  • Kilpailumaksut toteutuneiden kustannuksien mukaisesti
  • Harrastuksen edetessä kustannuksia syntyy myös matkustamisesta ja leireille osallistumisesta.

Kilpailut ja leirit

Kilpailut ja leirit laskutetaan toteutuneiden kustannusten perusteella. Maksu koostuu järjestävän tahon laskuttamasta osallistumismaksusta, ja osallistujien kesken jaettavista muista kustannuksista kuten valmentajien osallistumismaksuista tai tuomaroinnista. Tästä johtuen esimerkiksi kilpailutapahtumat voivat olla eri hintaisia keskenään.

Fliku ei tavoittele taloudellista voittoa

Kaikki harjoitus- ja jäsenmaksutulot käytetään toiminnasta aiheutuvien kustannusten kattamiseen. Kuluja syntyy muun muassa palkoista ja muista lakisääteisistä työnantajan kustannuksista, tilavuokrista ja seuran toimiston ylläpidosta, kuten taloushallinnosta.

Fliku tukee jäseniään

Seuralla on käytössä oma stipendijärjestelmä, josta voidaan myöntää tukea perheille erilaisissa tilanteissa taloudellisin perustein. Löydät lisätietoa Stipendistä täältä.

Taloudellisen tilanteen salliessa seura tukee osallistumista Suomen Voimisteluliiton alaisiin valmennusryhmiin ( Minorit, Bemarit, Maajoukkueet) maksamalla 50 % liiton perimistä leirimaksuista.