HINNASTO

Harjoitusmaksun lisäksi jokaisen jäsenen on maksettava vuotuinen jäsenmaksu 25€.

HINNASTO 

Harjoitusmaksun lisäksi jokaisen jäsenen on maksettava vuotuinen jäsenmaksu 25€.

Babyjumbba 1-3v

Syys tai kevätkauden harjoitukset. Maksu veloitetaan vain osallistuvasta lapsesta.

150€

Temppujumppa 3-4v

Syys tai kevätkauden harjoitukset.

150€

Harjoitukset 1x/viikossa

Syys tai kevätkauden harjoitukset.

200€

Harjoitukset 2x/viikossa

Syys tai kevätkauden harjoitukset.

350€

HUOM! Laskutuksemme seurantaa hoitaa Visma Financial Solutions, joten on tärkeää että maksatte laskun eräpäivään mennessä jotta vältytte ylimääräisiltä kuluilta. Mikäli laskun suhteen on epäselvyyksiä, teidän tulee olla yhteydessä ENNEN laskun eräpäivää jotta laskuun on mahdollista tehdä muutoksia.

Hyvitykset?

Ilmoittautuminen on sitova eikä kesken kauden lopettaville hyvitetä harjoitusmaksuja. Ryhmää voi käydä kokeilemassa 1 kerran ilman ilmoittautumista, mutta tällöin tulee huomioida että ryhmä saattaa täyttyä, eikä vapaita paikkoja välttämättä enää olekaan ilmoittautumishetkellä. Kokeilemaan tulevien voimistelijoiden tulee myös huomioida, ettei seuran tapaturmavakuutus ole voimassa kokeilukerralla. Harjoitusmaksua hyvitetään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan yli 2 viikon poissaoloissa. Kun lasku muodostuu, ilmoittautuminen on sitova, eikä sitä voida perua. Ethän siis ilmoittaudu mikäli et ole varma osallistumisestasi!

Harjoitusmaksua hyvitetään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan yli 2 viikon poissaoloissa prosenttiperusteisesti sen mukaan, miltä osin voimistelija voi osallistua harjoitteluun.

TAITO- JA KILPARYHMIEN MAKSUT

Taito- ja kilparyhmien maksut jakautuvat 11 kuukaudelle,
heinäkuusta ei laskuteta harjoitusmaksua. Maksut laskutetaan ennakkoon 2 kuukautta kerrallaan. Maksu sisältää harjoituskerrat ja niiden keston valmentajan arvion mukaisesti. Muut kulut laskutetaan erikseen, katso tarkempi erittely rullaamalla sivua alemmas.

Harjoitukset 2 x viikossa

Harjoitukset 2 * 1-2h.

85€/kk

Harjoitukset 3 x viikossa

Harjoitukset 3 * 1,5-2h.

120€/kk

Harjoitukset 4 x viikossa

Harjoitukset 4* 2-3h

145€/kk

Harjoitukset 5 x viikossa

Harjoitukset 5* 2-3h

165€/kk

Harjoitukset 6 x viikossa

Harjoitukset 6* 2-3h

185€/kk

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijoiden kokonaiskustannukset koostuvat seuraavista asioista:

  • Seuran harjoitusmaksut hinnaston mukaisesti.
  • Oheisharjoittelun kustannukset
  • Jäsenmaksu 25 euroa vuodessa
  • Voimisteluasut (noin 20-100 euroa/kpl)
  • Varusteet ja tarvikkeet ( muutamia kymmeniä euroja)
  • Lisenssi vakuutuksella tai ilman, riippuen omasta vakuutusturvasta. Tutustu lisenssiin täältä.
  • Kilpailumaksut toteutuneiden kustannuksien mukaisesti
  • Harrastuksen edetessä kustannuksia syntyy myös matkustamisesta ja leireille osallistumisesta.

Kilpailut ja leirit

Kilpailut ja leirit laskutetaan toteutuneiden kustannusten perusteella. Maksu koostuu järjestävän tahon laskuttamasta osallistumismaksusta, ja osallistujien kesken jaettavista muista kustannuksista kuten valmentajien osallistumismaksuista tai tuomaroinnista. Tästä johtuen esimerkiksi kilpailutapahtumat voivat olla eri hintaisia keskenään.

Sairaslomat / Poissaolot

Voimistelijan sairastuessa ensimmäisen sairauslomakuukauden harjoitusmaksua ei hyvitetä. Toisesta sairauslomakuukaudesta hyvitetään 50 prosenttia. Sairauden jatkuessa kolmas kuukausi hyvitetään kokonaan. Hyvitystä ei saa, mikäli voimistelija osallistuu ryhmän harjoitteluun ja saa näin ollen valmennusta esimerkiksi henkilökohtaisen harjoitusohjelman muodossa.

Fliku ei tavoittele taloudellista voittoa

Kaikki harjoitus- ja jäsenmaksutulot käytetään toiminnasta aiheutuvien kustannusten kattamiseen. Kuluja syntyy muun muassa valmentajien ja ohjaajien palkoista, tilavuokrista ja seuran toimiston ylläpidosta, kuten taloushallinnosta.

Fliku tukee jäseniään

Seuralla on käytössä oma stipendijärjestelmä, josta voidaan myöntää tukea perheille erilaisissa tilanteissa taloudellisin perustein. Löydät lisätietoa Stipendistä täältä.

Taloudellisen tilanteen salliessa seura tukee osallistumista Suomen Voimisteluliiton alaisiin valmennusryhmiin ( Minorit, Bemarit, Maajoukkueet) maksamalla 50 % liiton perimistä leirimaksuista.