HINNASTO
Harjoitusmaksun lisäksi jokaisen jäsenen on maksettava vuotuinen jäsenmaksu 25€.

HINNASTO

Temppujumppa 3-4v

15 harjoituskertaa. 

100€

Voimistelukoulu 1x/viikossa

15 harjoituskertaa.

200€

Voimistelukoulu 2x/viikossa

30 harjoituskertaa.

350€

Taito- ja kilparyhmät

Taito, kilpa - ja harrastekilparyhmien harjoitusmaksu määräytyy harjoitusviikkojen ja harjoitustuntien mukaisesti. Katso harjoittelun kokonaiskustannukset alempaa. 5 harjoitustuntia viikossa kustantaa 24€/viikossa- 15 harjoitustuntia on 34€/viikossa. kaudessa on 20-26 harjoitusviikkoa ryhmien tavoitteista riippuen.

alk. 24€ /vko

Hyvitykset?

Ilmoittautuminen on sitova eikä kesken kauden lopettaville hyvitetä harjoitusmaksuja. Ryhmää voi käydä kokeilemassa 1 kerran ilman ilmoittautumista, mutta tällöin tulee huomioida että ryhmä saattaa täyttyä, eikä vapaita paikkoja välttämättä enää olekaan ilmoittautumishetkellä. Kokeilemaan tulevien voimistelijoiden tulee myös huomioida, ettei seuran tapaturmavakuutus ole voimassa kokeilukerralla. Kun lasku muodostuu, ilmoittautuminen on sitova eikä sitä voida poistaa.

Harjoitusmaksua hyvitetään ainoastaan lääkärintodistusta vastaan yli 2 viikon poissaoloissa prosenttiperusteisesti sen mukaan, miltä osin voimistelija voi osallistua harjoitteluun.

Kilpa- ja harrastekilpavoimistelijoiden kokonaiskustannukset koostuvat seuraavista asioista:

  • Seuran harjoitusmaksut hinnaston mukaisesti.
  • Oheisharjoittelun kustannukset
  • Jäsenmaksu 25 euroa vuodessa
  • Voimisteluasut (noin 20-100 euroa/kpl)
  • Varusteet ja tarvikkeet ( muutamia kymmeniä euroja)
  • Lisenssi vakuutuksella tai ilman, riippuen omasta vakuutusturvasta. Tutustu lisenssiin täältä.
  • Kilpailumaksut (30-40 euroa/kilpailu)
  • Harrastuksen edetessä kustannuksia syntyy myös matkustamisesta ja leireille osallistumisesta.

Fliku ei tavoittele taloudellista voittoa

Kaikki harjoitus- ja jäsenmaksutulot käytetään toiminnasta aiheutuvien kustannusten maksamiseen. Kuluja syntyy muun muassa valmentajien ja ohjaajien palkoista, tilavuokrista ja seuran toimiston ylläpidosta, kuten taloushallinnosta.

Fliku tukee jäseniään

Seuralla on käytössä oma stipendijärjestelmä, josta voidaan myöntää tukea perheille erilaisissa tilanteissa taloudellisin perustein. Löydät lisätietoa Stipendistä täältä.

Taloudellisen tilanteen salliessa seura tukee osallistumista Suomen Voimisteluliiton alaisiin valmennusryhmiin ( Minorit, Bemarit, Maajoukkueet) maksamalla 50 % liiton perimistä leirimaksuista.