HINNASTO

HINNASTO 

Harjoitusmaksun lisäksi jokaisen jäsenen on maksettava jäsenmaksu 30€. Jäsenmaksu laskutetaan kerran vuodessa.

Babyjumbba 1-3v


150€

Temppujumppa 3-4v


150€

Harjoitukset 1x/viikossa


220€

Harjoitukset 2x/viikossa, jatkoryhmät

Harjoituskuukausia noin 10,5kk/vuodessa.


90€/kk

MAKSUEHDOT

ILMOITTAUTUMINEN

Jokainen jäsen rekisteröityy ja ilmoittauttuu toimintaan Flikun MyClub rekisterin kautta sekä vastaa tietojen oikeellisuudesta. Jäsen huolehtii itse muuttuvien yhteystietojen päivittämisestä omaan profiiliinsa. Ilmoittautuessaan jäsen sitoutuu noudattamaan näitä alla olevia harrastamiseen liittyviä ehtoja. 


ILMOITTAUTUMISEN PERUMINEN?

Ilmoittautuminen on sitova eikä kesken kauden (syys tai kevätkausi) lopettaville hyvitetä tai palauteta harjoitusmaksuja. 

Ilmoittautumisen voi perua maksutta ennen kauden ensimmäisiä harjoituksia, huomaathan että paikan käyttämättä jättäminen ei ole asianmukainen eikä hyväksyttävä peruutus. Ensimmäisen kokeilukerran jälkeen tapahtuvasta peruutuksesta veloitamme 25 euron suuruisen kokeilu- ja käsittelymaksun. Mikäli peruutus tapahtuu laskun erääntymisen jälkeen, asiakas vastaa mahdollisesti aiheituneista perintä- ja muistutuskustannuksista.

Kauden jälkeen liikuntaryhmiin ilmoittaudutaan uudestaan tulevaa kautta varten.

Kilpa/valmennusryhmäläiset sitoutuvat ilmoittautumalla kaudeksi ( joko kevät tai syyskausi) kerrallaan, eikä kesken kauden lopettaville hyvitetä tai palauteta kuluvan kauden maksuja. Maksuvelvollisuus säilyy kauden loppuun, vaikka lopettaisi harjoittelun kesken kauden.


HYVITYKSET

Laskusta saa hyvityksen loukkaantumisen tai sairauden aiheuttaman yli 4 viikon mittaisen sairasloman ajaksi, mikäli voimistelija ei käy harjoituksissa lainkaan. Omavastuuaika on 4 viikkoa.

Hyvitystä ei saa, mikäli voimistelija osallistuu ryhmän harjoitteluun ja saa näin ollen valmennusta esimerkiksi henkilökohtaisen harjoitusohjelman muodossa. Ryhmän toiminnasta poikkeavan harjoitusohjelman valmennus on valmentajalle aina lisätyö, jonka takia jäsen on velvollinen maksamaan saamastaan palvelusta vaikka se poikkeaisi ryhmän tavanomaisesta harjoittelusta. 

Kuntoutuminen on myös harjoittelua, ja kilpavoimistelija ei voi olla harjoittelusta kokonaan pois kuin ääritapauksissa joissa lääkäri on kieltänyt liikkumisen kokonaan. Voimistelu on monipuolinen laji, ja harjoittelua täytyy tehdä käytettävissä olevin keinoin (esimerkiksi nilkan nyrjähdys) jotta paluu lajin pariin on mahdollista turvallisesti.


ILMOITTAUTUMINEN KESKEN KAUDEN?

Mukaan voi ilmoittautua myös kesken kauden. Hinnassa hyvitetään käyttämättä jääneet kerrat. Hyvityksen saat olemalla yhteydessä sähköpostitse toiminnanjohtaja@fliku.fi.


VAKUUTUS

Seura on vakuuttanut harrastajansa tapaturmavakuutuksella.

Kilpa/valmennusryhmäläiset ostavat lisenssin jossa on mukana vakuutus mikäli henkilöllä ei ole omaa tapaturmavakuutusta.

HUOM! 

Laskutuksemme seurantaa hoitaa Visma Financial Solutions, joten on tärkeää että maksatte laskun eräpäivään mennessä jotta vältytte ylimääräisiltä kuluilta. Mikäli laskun suhteen on epäselvyyksiä, teidän tulee olla yhteydessä ENNEN laskun eräpäivää jotta laskuun on mahdollista tehdä muutoksia.