TUNTIKUVAUKSET

Temppujumppa 1-4 vuotiaille

Toiminnan tavoitteena on tukea lapsen kasvua ja kehitystä monipuolisesti voimistelun ja liikunnan avulla, sekä opettaa lapselle liikunnallisten taitojen lisäksi tärkeitä taitoja, kuten ryhmässä toimimista, toisten huomioimista ja kavereiden kannustamista.

Temppujumppa tarjoaa seikkailuja toinen toistaan mielenkiintoisemmissa maailmoissa viikoittaisen teeman mukaisesti, mielikuvitusta apuna käyttäen.

Temppisläisille jaetaan kauden ensimmäisillä kerroilla passi, johon pieni jumppari kerää tarran jokaiselta jumppakerralta johon on osallistunut. Temppujumpan kauden pituus on 16 harjoituskertaa ja ilmoittautuminen on voimassa yhden kauden kerrallaan.

Liikuntaryhmät 5-16 vuotiaille

Voimistelukoulun perusryhmiä  on tarjolla 5-vuotiaasta ylöspäin sekä tytöille että pojille. Ryhmiä on tarjolla seuran jokaisesta lajista: Telinevoimistelusta , TeamGymistä, FreeGymistä ja Tanssista.

Treeneissä harjoitellaan voimistelun perusteita monipuolisesti, innostaen ja kannustaen. Harjoituksissa korostuu ilo sekä oppimisen ja liikunnan riemu lasten ikä- ja taitotaso, sekä yksillöllinen kehitys huomioiden.

Kun tarpeeksi taitoja on kasassa lapsella on mahdollisuus siirtyä jatko- tai valmennusryhmiin jossa harjoitellaan tavoitteellisemmin mutta ilman kilpailullisia paineita 2-3x viikossa.

Jatkoryhmät

Jatkoryhmissä harjoitellaan 2 kertaa viikossa 1-1,5h kerrallaan. Jatkoryhmiin voi siirtyä joko valmentajan suosituksesta tai jos oma motivaatio useampaan harjoituskertaan on korkealla!

Jatkoryhmät harjoittelevat 11 kuukautta vuodesta, taukoa pidetään hieman vuodenvaihteessa ja reilummin heinäkuussa

Ennen jatkoryhmään siirtymistä olisi hyvä hallita seuraavia liikkeitä, tärkein kriteeri on kuitenkin oma motivaatio!

Kärrynpyörät molempiin suuntiin, käsilläseisonta, silta.

Valmennusryhmät

Valmennusryhmissä harjoitellaan 3 kertaa viikossa 1,5-2,5h kerrallaan. Harjoittelu on tavoitteellista mutta ei totista, vaan eteenpäin mennään positiivisella hengellä. Ryhmän jäsenet eivät pääsääntöisesti vielä kilpaile, mutta kilpaileminenkin on mahdollista, mikäli voimistelijan oma motivaatio on korkealla ja kilpailusarjoihin vaadittavat taidot kasassa.

Valmennusryhmät harjoittelevat 11 kuukautta vuodesta, taukoa pidetään hieman vuodenvaihteessa ja reilummin heinäkuussa.

Valmennusryhmään pääsemiseksi suurin kriteeri on oma motivaatio harjoitella useamman kerran viikossa.

FreeGym

Freegym on uudenlainen lapsille ja nuorille suunnattu harrastus, joka rikkoo perinteisen voimistelun rajoja. Freegymissä yhdistyvät voimistelu, voimaharjoittelu, voltit ja parkour. Tärkeintä on erilaisten taitojen ja temppujen opettelu, ja sitä voi harrastaa ikään, taustaan tai kokemukseen katsomatta yksin tai yhdessä.

FreeGym tunnit ovat vauhdikkaita ja rentoja, jossa positiivinen tekeminen korostuu!