STIPENDI

Stipendi tukee ja kannustaa!

Joskus taloudellinen tuki tai rahallinen kannustin on avainasemassa nuoren urheilijan uralla. Vuonna 2019 perustettu Flikun oma Stipendikassa auttaa, palkitsee ja huomioi seuran jäseniä erillisten hakemusten perusteella.

Kassaan kerätään lahjoituksia sekä järjestetään varainhankintaa tai muulla tavoin ohjataan varoja.

Kenelle?

Stipendin haku on avoin kaikille Flikun jäsenille. Hakemus tulee olla vapaamuotoinen, josta ilmenee perustelut Stipendin käyttötarkoitukselle. Stipendiä voi hakea kaikkiin seuratoiminnan maksuihin tai hankkeisiin, kuten harjoitusmaksuihin tai edustusvaatteisiin. Fyysistä rahaa ei lahjoiteta, vaan Stipendi kohdistuu olemassa oleviin laskuihin. Stipendiä voi hakea myös lahjaksi henkilölle joka joko taloudellisista tai muista syistä kaipaisi tukea tai pientä huomionosoitusta.

Hakemukset tulee toimittaa sähköpostitse seuran Puheenjohtajalle osoitteeseen: puheenjohtaja@fliku.fi

Tukijaksi?

Haluatko olla mukana mahdollistamassa monia iloisia hetkiä hyvän harrastuksen parissa?  Yritykset ja yksityishenkilöt voivat kerryttää stipendikassaa MyClubin kautta joko suorilla lahjoituksilla tai ostamalla tuotteita jotka on merkitty Stipdendikassan hyväksi. Yli 200 euron rahalahjoituksista tukija saa halutessaan näkyvyyttä tällä sivustolla.