HARRASTAJAN MUISTILISTA

HARJOITUSASU

Harjoitusasuksi kelpaa mikä vain liikuntavarustus, jossa on helppo liikkua. Esimerkiksi pojilla T-paita, shortsit sekä tytöillä jumppapuku/toppi ja trikoot. Pitkä hiukset ovat laitettava kiinni ja korut jätettävä kotiin. Juomapulloon laitetaan vettä. Seuratuotteita ( mm jumppapukuja) myydään muutamina kertoina kauden aikana hallien aulatiloissa. Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta. Lue lisää täältä.

VAKUUTUKSET

Jäsenmaksu sisältää tapaturmavakuutuksen. Lisää vakuutuksesta voit lukea TÄÄLTÄ.

LIIKUNTAMYLLYN KULKUKORTIT

Liikuntamyllyn kulunvalvonnan vuoksi jokaisella harjoittelijalla tulee olla oma henkilökohtainen kulkukortti. Harrasteryhmäläisillä korttia ei tarvitse olla. Valmentaja hakee ryhmän ennen tunnin alkua B-rapun ovelta.

TUNNIN ALOITUS

Tunnit aloitetaan ajoissa, joten varmistathan, että voimistelijalla on asianmukaiset varusteet ennen tunnin alkua ja esimerkiksi pienet lapset on käytetty WC:ssä. 

Liikuntamyllyssä kaikki ryhmät haetaan B-rapusta. B-rapun löydät Liikuntamyllyn takaa parkkipaikan luota. B-rapun oven takaa löydät portaat, jonka päästä valmentaja tulee hakemaan ryhmän. 

Vuosaaressa temppujumppalaiset odottavat salin perimmäisellä käytävällä ja ohjaajat pyytävät lapset sieltä saliin. Voimistelukoulun ryhmistä eteenpäin lapset voivat tulla sisään joko ensimmäisestä tai toisesta ovesta, kun ovi avataan.

TAVAROIDEN SÄILYTYS TUNTIEN AJAN

Liikuntamyllyssä kaikki ulkovaatteet ja kengät tulee jättää telinesalin naulakkoon. Valmentaja hakee ryhmän sinisen oven takaa ja ohjeistaa lapset jättämään ylimääräiset varusteet oikeaan paikkaan telinesalissa.

Molemmista halleista löytyy pukuhuoneet. Emme suosittele jättämään arvotavaroita pukuhuoneisiin, emmekä vastaa pukuhuoneista kadonneista tavaroista, sillä pukuhuoneet ovat sekä Vuosaaressa että Liikuntamyllyssä kaikkien hallia käyttävien asiakkaiden käytössä.

VANHEMMAT SALEISSA

Kummassakaan salissa ei ole erikseen varattuja katsomotiloja vanhemmille, tästä ja hallien säännöistä johtuen vanhemmat eivät saa tulla mukaan seuraamaan harjoituksia. 

TIEDUSTELUT

Löydät yhteystietomme täältä.

MUUTOKSET HARJOITUSAJOISSA

Mikäli kauden aikana tulee peruutuksia, niistä tiedotetaan sähköpostilla sekä sosiaalisessa mediassa. Kausi päättyy vasta, kun kaikki kauden harjoituskerrat on pidetty.