HARRASTAJAN MUISTILISTA

HARJOITUSASU

Harjoitusasuksi kelpaa mikä vain liikuntavarustus, jossa on helppo liikkua. Esimerkiksi pojilla T-paita, shortsit sekä tytöillä jumppapuku/toppi ja trikoot. Pitkä hiukset ovat laitettava kiinni ja korut jätettävä kotiin. Juomapulloon laitetaan vettä. Seuratuotteita ( mm jumppapukuja) myydään muutamina kertoina kauden aikana hallien aulatiloissa. Tuotteita voi ostaa verkkokaupasta. Lue lisää täältä.

VAKUUTUKSET

Jäsenmaksu sisältää tapaturmavakuutuksen. Lisää vakuutuksesta voit lukea TÄÄLTÄ.

LIIKUNTAMYLLYN KULKUKORTIT

Liikuntamyllyn kulunvalvonnan vuoksi jokaisella harjoittelijalla tulee olla oma henkilökohtainen kulkukortti., Kortin hinta on 4€ ja se lunastetaan Liikuntamyllyn valvomosta. Seura lataa kortille kulkuoikeudet omien harjoitusten ajaksi. Mikäli sinulta löytyy jo kortti jostakin Liikuntaviraston toimipisteestä, kulkuoikeudet voidaan ladata tälle kortille.

TUNNIN ALOITUS

Tunnit aloitetaan ajoissa, joten varmistathan, että voimistelijalla on asianmukaiset varusteet ennen tunnin alkua ja esimerkiksi pienet lapset on käytetty WC:ssä. 

Liikuntamyllyssä kaikki ryhmät haetaan aulasta ja palautetaan sinne tunnin päätyttyä. Huomioittehan, että teidän tulee olla ajoissa noutamassa lastanne, sillä ohjaajalla alkaa seuraava ryhmä heti, eikä hän voi jäädä aulaan odottamaan myöhästyneitä vanhempia. 

Vuosaaressa temppujumppalaiset odottavat salin perimmäisellä käytävällä ja ohjaajat pyytävät lapset sieltä saliin. Voimistelukoulun ryhmistä eteenpäin lapset voivat tulla sisään joko ensimmäisestä tai toisesta ovesta, kun ovi avataan.

TAVAROIDEN SÄILYTYS TUNTIEN AJAN

Liikuntamyllyssä kaikki ulkovaatteet ja kengät tulee jättää aulassa sijaitseviin omalla lukolla toimiviin kaappeihin.

Molemmista halleista löytyy pukuhuoneet. Emme suosittele jättämään arvotavaroita pukuhuoneisiin, emmekä vastaa pukuhuoneista kadonneista tavaroista, sillä pukuhuoneet ovat sekä Vuosaaressa että Liikuntamyllyssä kaikkien hallia käyttävien asiakkaiden käytössä.

VANHEMMAT SALEISSA

Kummassakaan salissa ei ole erikseen varattuja katsomotiloja vanhemmille, tästä ja hallien säännöistä johtuen vanhemmat eivät saa tulla mukaan seuraamaan harjoituksia. 

TIEDUSTELUT

Löydät yhteystietomme täältä.

MUUTOKSET HARJOITUSAJOISSA

Mikäli kauden aikana tulee peruutuksia, niistä tiedotetaan etusivuilla ja sekä sosiaalisessa mediassa. Kausi päättyy vasta, kun kaikki kauden harjoituskerrat on pidetty.