KILPATOIMINTA

Voimistelijoista kasvaa monipuolisia, vahvoja ja itsenäisiä nuoria urheilijoita!

Flikun kilpatoiminnassa on mukana n. 130 lasta ja nuorta Telinevoimistelun ja TeamGymin ryhmissä. Kilparyhmiin pyritään erillisten testien, tai valmentajan suosituksen perusteella.

Lapsi oppii ilon ja onnistumisen kautta, ja sitä ajatusta pidämme Flikussa yllä myös kilparyhmissä. On tärkeää, että lapset viihtyvät harjoituksissa ja nauttivat tekemisestä, jotta into lajia, harjoittelua ja liikunnallista elämäntapaa kohtaan kantaa mahdollisimman pitkälle. Harjoittelu kilparyhmissä on tästä huolimatta tavoitteellista, ja harjoitteluun sekä hiljalleen nouseviin harjoitusmääriin tulee sitoutua alusta alkaen. Kilparyhmien toimintaan kuuluu oleellisesti myös leirit ja kilpailutapahtumat. Ensimmäiset harjoitteluvuodet keskitytään perusominaisuuksien kehittämiseen, osallistutaan leikkimielisiin kilpailutapahtumiin sekä erilaisiin esityksiin.

Pitkäjänteisen harjoittelun seurauksena korkealle kehittyneet fyysiset ominaisuudet, kuten kehonhallinta, voima ja liikkuvuus, sekä kurinalaisuus, oman kehon tuntemus ja omatoimisuus antavat hyvän pohjan ja eväät tulevaisuuteen. Voimistelijoista kasvaa monipuolisia, vahvoja ja itsenäisiä nuoria urheilijoita!

Tutustu kilpaurheilun kustannuksiin täältä.